Na súťaži The Game Awards bude debutovať hra „League Story of Legends“ zameraná na príbeh jedného hráča

story driven single player league legends game will debut game awards

Spoločnosť Riot Games ohlásila pred pár mesiacmi niekoľko nových projektov a zdá sa, že štúdio ešte nie je dokončené. Okrem hier, ktoré spoločnosť interne vyvíja, spolupracuje aj so štúdiami tretích strán na vývoji hier pre jedného hráča zameraných na rozprávanie, ktoré sa odohrávajú vo svete League of Legends. Prvý z týchto titulov má byť medzi Oznámenia o herných cenách .



Názov tejto novej vydavateľskej iniciatívy je Riot Forge. The oficiálna stránka popisuje tieto hry ako „dokončiteľné“ a Riot’s Bret Forbus rámce, ktoré implikujú explicitnejšie - sú to „hry pre jedného hráča / príbehom riadené vo vesmíre Runeterra“. Tieto hry budú vydané pre počítače, konzoly a mobilné zariadenia, ale nie každá hra bude k dispozícii pre všetky tri.



O tom, kto je prvým vývojárom a ako vyzerá prvý titul, sa dozvieme na The Game Awards, ktorá sa má na YouTube vysielať 12. decembra o 17:30 PST / 20:30 EST alebo 13. decembra o 1:30 GMT .

Ak Projekt A , Projekt L a Projekt F nestačilo, zdá sa, že pre fanúšikov Ligy je ešte viac na čo sa tešiť.



Prezrite si nášho sprievodcu na ako hrať Legends of Runeterra ak sa práve teraz chystáte na niečo čerstvé a s príchuťou ligy.