Potvrdil sa dátum začiatku zimného predaja Steam - lacné počítačové hry už čoskoro

steam s winter sale start date confirmed cheap pc games are coming soon

Parou Zimný výpredaj sa stal jedným z najočakávanejších dátumov v hernom kalendári s lacné PC hry stále lákavý návrh. Teraz spoločnosť Valve potvrdila dátum začiatku prázdninového predaja Steam - 19. decembra.



Držiteľ platformy potvrdil správu v tlačovej správe o Steam Awards 2019, ktorých kategórie boli odhalené. Hry tento rok súťažia o osem ocenení, vrátane štyroch nových. Ide o tieto kategórie: Hra roka, Hra roka VR, Práca lásky, Lepšie s priateľmi, Najinovatívnejšia hrateľnosť, Vynikajúca hra bohatá na príbehy, Najlepšia hra, v ktorej saješ, a Vynikajúci vizuálny štýl.



Nominanti jednotlivých kategórií budú zverejňovaní každý deň, zatiaľ čo hlasovanie v komunite začne od Samotná para 19. decembra popri začatí zimného predaja služby Steam. Hlasovanie sa končí na Silvestra o 9:00 PT / 12:00 ET / 17:00 GMT.

Zatiaľ nie je jasné, ktoré hry budú nominované na ceny - alebo ktoré budú v zľave zľavnené. Naživo sa však bude čoskoro vysielať alternatívny ceremoniál The Game Awards. Pozrite sa na podrobnosti ako sledovať priamy prenos The Game Awards a čas jeho začiatku pre viac.