Udalosť Overwatch’s Anniversary 2018 je teraz naživo

overwatch s anniversary 2018 event is live now

výročie overwatchu 2018 smoking doomfist

Druhé výročie udalosti Overwatch je dnes zverejnené spolu s novými skinmi, mapou smrti Deathmatch Petrou a prechádzkou po pamäťovej uličke s reaktivovanými bitkami z celej histórie Overwatch.



Ak sa prihlásite dnes, získate zadarmo Legendary Anniversary Loot Box, ktorý zaručene zanechá legendárny skin - dostal som nový Shieldmaiden Brigitte - a môže obsahovať predmety z minulých udalostí. Krabičky na pravidelné výročie sú k dispozícii na zakúpenie a ako bežné odmeny o úroveň vyššie.



Znovu aktivované šarvátky budú cyklovať každý deň a prvou, ktorá bude zálohovaná, je Lucio Ball. Na hranie je k dispozícii aj nová bezplatná mapa deathmatchov Petra.

Overwatch a ďalšie líčenie najlepšie hry pre viacerých hráčov na PC .



Ak ste v celej hre Overwatch nováčikom, voľný víkend bude zahájený 25. mája o 11:00 PDT / 14:00 EDT / 18:00 GMT a potrvá do 28. mája PDT. Štandardné vydanie hry je zatiaľ tiež polovičná, s novou Legendárnou edíciou, ktorá, zdá sa, nahrádza predchádzajúcu edíciu Origins, k dispozícii so zľavou 33%.

Nová Legendary Edition obsahuje exkluzívne skiny svojho predchodcu, rovnako ako päť Legendary a päť Epic skinov, vrátane Okami Hanzo, Shrike Ana a Mystery Man McCree.

Všetky nové skiny si môžete pozrieť na serveri oficiálna stránka Blizzard , aj keď ste už možno vďaka niektorým videli väčšinu z nich skoré úniky . Skúste sa správať prekvapene, kvôli Blizzardovi.