Hearthstone dočasne vráti 23 divokých kariet na štandard

hearthstone temporarily returns 23 wild cards standard

Zajtra sa chystá nová udalosť hry Doom in the Tomb od spoločnosti Hearthstone, ale Blizzard má na mysli aj niekoľko väčších vecí, okrem strašidelnej série Tavern Brawls pre sezónu Halloween. V súlade s celou touto témou „neuzatvorenej hrobky“ sa 23 divokých kariet vráti do štandardného hrania po celú dobu trvania udalosti i po nej - neočakávajte však, že sa budú držať navždy.



23 kariet bude späť v štandarde „až do spustenia našej ďalšej veľkej aktualizácie,“ ako hovorí Blizzard v oznámenie . Taktiež získate bezplatnú kópiu každej karty udalosti počas hry Doom in the Tomb, ktorá beží od 10. októbra PDT / 13:00 EDT / 18:00 BST 8. októbra do 9:00 PDT / 12:00 EDT / 16 30. októbra: 00 GMT. Voľné kópie zmiznú v posledný deň, ale stále budete môcť hrať svoje vlastné kópie týchto kariet v štandarde, kým nebudú znova odstránené.



Čítajte ďalej a pozrite si celý zoznam kariet, ktoré sa nateraz vrátia do rotácie.

Druid:
Astrálne prijímanie
Kun Zabudnutý kráľ
Mág:
Babbling Book
Flamewaker
Paladin:
Tajomný vyzývateľ
Pomstiť
Hunter:
Zamknúť a načítať
Volanie divočiny
Šaman:
Vyvíjať sa
Vec zdola
Rogue:
Shaku, zberateľ
Swashburglar
Kňaz:
Lightbomb
Vol’jin
Warlock:
Šéf imp gangu
Zrieknite sa temnoty
Bojovník:
Varian Wrynn
Bloodhoof Brave
Neutrál:
N’Zoth, kaziteľ
Sylvanas Windrunner
Ragnaros, Firelord
Kurátor
Cisár Thaurissan



Blizzard riskoval viac šancí pri posledných udalostiach v Hearthstone, vrátane Hrob hrôzy . Všetky karty, ktoré sa dočasne vrátia, by mali metami nejakým divokým spôsobom zatriasť, aspoň dočasne - dúfame, že vďaka ctihodnej kartovej hre bude všetko zaujímavé.