Získajte Watch Dogs 2 zadarmo na sledovanie nedeľnej akcie U3 od Ubisoftu

get watch dogs 2 free

najlepšie hry v otvorenom svete watch-dogs-2

Ubisoft Forward tento rok nahradí zrušenú tlačovú konferenciu E3 a ak sa rozhodnete zachytiť prezentáciu Ubisoftu v nasledujúcom roku, budete mať k dispozícii bezplatnú kópiu pomerne vynikajúcej hackerskej adventúry Watch Dogs 2 v otvorenom svete. Mala by to byť zaujímavá show a hej: zadarmo Watch Dogs 2.

Podujatie sa začína predstavením, ktoré sa začína 12. júla o 18:30 BST / 13:30 EDT / 10:30 PDT a v ktorom sa predstaví tím Ubisoft News, ktorý predvedie svoje schopnosti Trackmania, s rozhovormi a úryvkami o tom, čo očakávať od nadchádzajúcej akcie. Budú mať informácie o novom obsahu na ceste do Just Dance 2020, spoluhráči z AI na ceste do Ghost Recon Breakpoint a niektoré tajomstvá veľkonočných vajíčok z Divízie 2.





Hlavná show sa začína o 20:00 BST / 15:00 EDT / 12:00 PDT. Toto budete chcieť zachytiť kvôli najnovším informáciám a novým záberom z Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs Legion , Hyper Scape a mnoho ďalších. Ubisoft hovorí, že má na palube pre stream niekoľko prekvapení, takže sa určite naladíme.

Tu je rýchly trailer:

Miniatúra YouTube

Ako vidíte v upútavke, diváci si môžu odomknúť bezplatnú kópiu Watch Dogs 2 pre PC na pozeranie. Jediné, čo musíte urobiť, aby ste získali kópiu, je uistiť sa, že ste prihlásení pomocou svojho účtu Uplay v oficiálny Ubisoft Forward stránku, ktorá bude zverejnená krátko pred udalosťou.



Teraz, keď je technický test naživo, hráme dosť veľa hry Hyper Scape, a hoci sme zistili, že je trochu krátka na osobnosť, má niekoľko úhľadných nových myšlienok - a Ubisoft tvrdí, že chce, aby bol Hyper Scape rýchlejší než čokoľvek iné. na trhu .

Watch Dogs 2 sa určite oplatí vyzdvihnúť si zadarmo. Je to jasnejšie, tichšie a oveľa zábavnejšie ako jeho predchodca s tvárou v tvár, ako sme uviedli v našom Watch Dogs 2 recenzia .